10/16/19

Αυτά είναι τα πιο συνηθισμένα λάθη που μπορεί να κάνεις σε έναν αγώνα

Η Πυγμαχία και το Kick Boxing είναι 2 απαιτητικά αθλήματα που συνδυάζουν σωστή τεχνική και τακτική. Οι αθλούμενοι πρέπει να συγκεντρώσουν αρκετά αγωνιστικά χαρακτηριστικά με σκοπό να ανταπεξέλθουν στην φύση και τις απαιτήσεις της Πυγμαχίας και του Kick Boxing. Πιο συγκεκριμένα, στους αγώνες όπου συμμετέχουν αθλητές με ίδιες σωματικές αρετές και εμπειρία, κερδίζει όποιος κάνει τα λιγότερα λάθη.
10/13/19

Σκιαμαχία: Η μέθοδος που θα σε μεταμορφώσει σε καλύτερο Kick Boxer

Η τεχνική της σκιαμαχίας χρησιμοποιείται από πολλούς πυγμάχους και kick boxer με σκοπό την βελτιστοποίηση της τεχνικής και της απόδοσής τους στους αγώνες. Αν και θεωρείται κατά κύριο λόγο πυγμαχική άσκηση, εφαρμόζεται από αθλητές από όλα τα μαχητικά αθλήματα.
10/08/19

Τι πρέπει να φας πριν, κατά τη διάρκεια και μετά την προπόνηση

Στην ζωή και την καθημερινότητα ενός αθλητή ή και αθλούμενου οι διατροφικές επιλογές πριν, κατά την διάρκεια και μετά την προπόνηση είναι πολύ σημαντικές. Οι διατροφικές επιλογές καθορίζουν σε μεγάλο βαθμό την έκβαση της επόμενης προπόνησης. Παρακάτω σας παραθέτουμε ποια τρόφιμα ενδείκνυνται για το διατροφικό σας πρόγραμμα, ποια θα πρέπει να αποφεύγετε, πότε πρέπει να τα καταναλώνετε για να αποκτήσετε…
10/04/19

Πως να βελτιώσεις την απόδοσή σου στο Kick Boxing

Αν είσαι λάτρης του Kick Boxing και προπονείσαι εντατικά, ακολούθησε τις παρακάτω συμβουλές για να γίνεις ένας καλύτερος Kick Boxer και για να βελτιώσεις την απόδοσή σου
09/25/19

Να αρχίσει το παιδί μου Kick Boxing?

Το Kick Boxing είναι από τα πιο διαδεδομένα μαχητικά αθλήματα με εκατομμύρια θαυμαστές σε όλο τον κόσμο. Ωστόσο, πολλοί γονείς φοβούνται να στείλουν τα παιδιά τους να μάθουν ένα τέτοιο άθλημα. Καταρρίπτουμε τον συγκεκριμένο μύθο στην συνέχεια του άρθρου παραθέτοντας τα οφέλη του Kick Boxing για τα παιδιά.
09/18/19

Είναι τελικά το Kick Boxing η κατάλληλη προπόνηση για τις γυναίκες?

Τα τελευταία χρόνια όλο και περισσότερες γυναίκες δείχνουν την προτίμησή τους στο KickBoxing. Εξάλλου θεωρείται ένα αμιγώς γυναικείο άθλημα και πολλές φορές προτιμάται συνδυαστικά και με άλλες μορφές άσκησης ακόμα και από κορυφαία μοντέλα σε όλα το πλανήτη.