03/24/20

Γυμναστική στο σπίτι: Πιο εύκολο από ποτέ

Καθώς όλοι #menoumespiti για την ασφάλεια την δική μας, της οικογένειάς μας, αλλά και των συνανθρώπων μας, δεν ξεχνάμε το κομμάτι της άθλησης και της φυσικής μας κατάστασης. Παρακάτω θα βρεις μερικές ασκήσεις που μπορείς να δοκιμάσεις κι εσύ μόνος σου στο σπίτι για να διατηρηθείς σε φόρμα.
03/15/20

Κοροναϊού: Τα μέτρα που πήραμε και πως να προφυλαχτούμε όλοι μας

Με στόχο την άμεση και υπεύθυνη αντιμετώπιση της εξάπλωσης του κοροναϊού (Covid-19), σας ενημερώνουμε πως έχουμε λάβει τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια των αθλητών μας, των οικογενειών τους αλλά και την δική μας, καθώς η υγεία αποτελεί το βασικότερο μέλημα όλων μας.
03/11/20

Αναρρίχηση στο σχοινί! Μάθε πως θα τα καταφέρεις!

Εσείς γνωρίζατε την αποτελεσματικότητα της αναρρίχησης στο σχοινί? Η αναρρίχηση στο σχοινί αποτελούσε ολυμπιακό άθλημα μέχρι και τους Ολυμπιακούς αγώνες του 1932. Οι αυλητές των Ολυμπιακών αγώνων έπρεπε να ξεκινήσουν από μια καθιστή θέση στο πάτωμα και να αναρριχηθούν μέχρι ένα συγκεκριμένο στόχο στην άκρη του σχοινιού και να τον ακουμπήσουν.
03/04/20

Καμπόσος: «Μου έκαναν μπούλινγκ στο σχολείο για τα κιλά μου και γι’ αυτό ξεκίνησα το Boxing».

Ο Γιώργος Καμπόσος, ένας από τους καλύτερους Ελληνοαυστραλούς μποξέρ αποκάλυψε πως ο λόγος που ξεκίνησε το Boxing ήταν το μπούλινγκ που δεχόταν σε μικρότερη ηλικία λόγω των παραπάνω κιλών που είχε.
02/23/20

Συνδυάζονται η προπόνηση και το διάβασμα? Οι επιστήμονες λένε ΝΑΙ!

Πολλά είναι τα παιδιά που μπορούν να συνδυάσουν τις σχολικές τους υποχρεώσεις, το καθημερινό τους διάβασμα με τις προπονήσεις τους. Πολλές ωστόσο είναι και οι φορές που οι ίδιοι οι γονείς «τιμωρούν» τα παιδιά λέγοντας πως δεν θα πάνε στην προπόνησή τους αν δεν ολοκληρώσουν το διάβασμα τους.
01/09/20

Όταν το Kick Boxing προστατεύει την ίδια σου την ζωή

Το Kick Boxing θεωρείται από πολλούς ένα άκρως επιθετικό και βίαιο μαχητικό άθλημα και πολλοί είναι αυτοί που δεν το συνιστούν για γυναίκες και νεαρά κορίτσια. Πολλές φορές όμως η αληθινή ζωή και η πραγματικότητα έρχονται για να μας διαψεύσουν.