07/25/19

7 λόγοι για να ξεκινήσεις Πυγμαχία άμεσα

Πυγμαχία ή αλλιώς boxing! Ένα άθλημα που κερδίζει όλο και περισσότερο έδαφος με το καιρό. Αποτελεί την ιδανική επιλογή τόσο για την σωματική αλλά και πνευματική προπόνηση. Σε έρευνεςπου έχουν διεξαχθεί έχει βρεθεί πως η πυγμαχία είναι από τις πιο έντονες και απαιτητικές προπονήσεις, η οποία όμως επιφέρει πολλαπλά οφέλη για την υγεία μας.
07/25/19

Τα οφέλη του Kick Boxing και γιατί να ξεκινήσεις άμεσα

07/02/19

Η συμμετοχή 2 αθλητών του Α.Σ. ΑΨΙΜΟΝ στο διεθνή τουρνουά International Tournament "Umakhanov Memorial"

Ιδιαίτερα υπερήφανοι αισθανόμαστε για την συμμετοχή των 2 αθλητών μας στο διεθνή τουρνουά International Tournament «Umakhanov Memorial». Το διεθνές τουρνουά θα λάβει χώρα στην πρωτεύουσα Μαχατσκαλά του Νταγκεστάν της Ρωσίας και θα διαρκέσει από τις 3 Ιουλίου έως και τις 6 Αυγούστου.
09/19/18

Η Ε.Ο.Μ.Α οργανώνει αγώνες σπαρινγκ στις εγκαταστάσεις του Α.Σ. ΑΨΙΜΟΝ

H πρώτη εκδήλωση της νέας αθλητικής περιόδου για την Ε.Ο.Μ.Α. θα γίνει την Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2018 με ‘’φιλικούς’’ αγώνες - σπαρινγκ σε όλες τις ηλικίες αθλητών και αθλητριών, στην αίθουσα του Α.Σ. ΑΨΙΜΟΝ στη Θεσσαλονίκη.
04/22/18

Παιδική Διατροφή και Παιδική Παχυσαρκία – Διαδικτυακό σεμινάριο

Οργανώνουμε εξειδικευμένο σεμινάριο σχετικά με την α) παιδική (6 έως 12 ετών) διατροφή και β) την παιδική παχυσαρκία το οποίο θα γίνει διαδικτυακά κατά τις ώρες 17:00-20:00 το Σάββατο 28 Απριλίου . Εισηγήτρια του σεμιναρίου θα είναι η επίκουρη καθηγήτρια του ΑΠΘ κα Ειρήνη ΚοΪδου η οποία θα προσφέρει για ακόμη φορά απλόχερα τις γνώσεις της, στο εξαιρετικά σημαντικό για την υγεία και ανάπτυξη των παιδιών…
10/15/17

Ο ρόλος της υδρικής ισορροπίας στην αύξηση της αθλητικής απόδοσης

Ποίοι είναι οι παράγοντες που καθορίζουν την ποσότητα του νερού που χρειάζεταια να καταναλώσει ένας/μια αθλητής/τρια. Ενεργειακά και αθλητικά ποτά. Ποίος ο ρόλος τους στην αθλητική διατροφή? Συμπληρώματα βιταμινών και μετάλλων. Έχουν θέση στην αθλητική διατροφή?