Η συμμετοχή 2 αθλητών του Α.Σ. ΑΨΙΜΟΝ στο διεθνή τουρνουά International Tournament "Umakhanov Memorial"

Ιδιαίτερα υπερήφανοι αισθανόμαστε για την συμμετοχή των 2 αθλητών μας στο διεθνή τουρνουά International Tournament «Umakhanov Memorial». 

Το διεθνές τουρνουά θα λάβει χώρα στην πρωτεύουσα Μαχατσκαλά του Νταγκεστάν της Ρωσίας και θα διαρκέσει από τις 3 Ιουλίου έως και τις 6 Αυγούστου. 

Η προετοιμασία των αθλητών ξεκινάει με ένα δυναμικό campόπου θα έχουν την δυνατότητα να προετοιμαστούν για το τουρνουά και τους αγώνες. Το τουρνουά ξεκινάει με την συμμετοχή αθλητών της Ρωσίας και στην συνέχεια ακολουθεί ένα ακόμη επιπλέον έντονο και ταυτόχρονα απαιτητικό camp όπου οι συμμετέχοντας έχουν την δυνατότητα να προετοιμαστούν καλύτερα για να ανταπεξέλθουν και να αποδώσουν καλύτερα στους αγώνες. Στο τέλος του International Tournament «Umakhanov Memorial» θα συμμετάσχουν αθλητές από όλες τις χώρες. 

Την ελληνική αποστολή στο τουρνουά θα επανδρώσουν δυο αθλητές του συλλόγου μας, ο Αθανάσιος Μουρατίδης και ο Σταύρος Χατζηγεωργιάδης οι οποίοι ακολούθησαν  πολύμηνη, απαιτητική προετοιμασία και σημείωσαν μεγάλη πρόοδο καθ’ όλη την διάρκεια της χρονιάς. Καπετάνιος τους ο αξιόλογος προπονητής του συλλόγου μας Βλαδίμηρος Ουργκουντίνωβ ο οποίος χάρη στις συνεργασίες του παρελθόντος του με τις ανατολικές χώρες κατάφερε να κλείσει δυο θέσεις για τους Έλληνες αθλητές του συλλόγου μας.  

Οι αθλητές του συλλόγου μας θα συμμετάσχουν και στα δυο τουρνουά του International Tournament «Umakhanov Memorial». Η ευκαιρία που τους δόθηκε χάρη στον προπονητή μας Βλαδίμηρο Ουργκουντίνωβ είναι μεγάλη και η εμπειρία που θα κατακτήσουν ακόμη μεγαλύτερη. 

Ευχόμαστε καλή επιτυχία και τους δυο αθλητές μας και πολλές νίκες!