Καλώς ήρθατε στην ιστοσελίδα του Α.Σ Άψιμον Θεσσαλονίκης

Ο Α. Σ. Αψιμον Ιδρύθηκε το 2015 και λειτουργεί στις σύγχρονες και άριστες οργανώσεις του συνολικά 350 τ.μ. χώρος μας, όπισθεν της οδού Λεωφόρου Στρατού 151 Α στην περιοχή που βρίσκεται ανάμεσα στην Πολίχνη και την Ευκαρπία. 

Ο Σκοπός του συλλόγου μας είναι ταυτόχρονα με την ανάδειξη πρωταθλητών, η ανάπτυξη υγιούς προσωπικότητας των αθλουμένων και κυρίως των μικρών παιδιών που αθλούνται στο σύλλογό μας. Επιδιώκουμε μαζί με την εκγύμναση των μελών μας να αναπτύξουμε τις αξίες του αθλητισμού και του ανθρωπισμού. Η Άμιλλα, η Ευγένεια, η Αλληλοϋποστήριξη των μελών μας είναι ορισμένες από τις επιδιώξεις μας.

Παράλληλα ο σύλλογος μας διοργανώνει αγώνες αγωνιστικού χαρακτήρα με αγώνες και πρωταθλήματα, καθώς και εκπαιδευτικού χαρακτήρα με σεμινάρια υψηλού επιπέδου από έμπειρους και εξειδικευμένους επιστήμονες. Οι σεμινάρια συμμετέχουν μαζί με τους αθλούμενους και τα μέλη μας και τους γονείς, συγγενείς και φίλοι οι οποίοι ενδιαφέρονται να επιμορφωθούν από τους ειδικούς σε θέματα όπως η διατροφή, η ψυχολογία, οι πρώτες βοήθειες κ.α. Επίσης, οργανώνει και ψυχαγωγικούς χαρακτήρες, όπως εκδρομές, επισκέψεις στα Ιαματικά Λουτρά, καθώς και συμμετέχει σε φιλανθρωπικές δράσεις.

Στο σύλλογο λειτουργούν τμήματα Kick-Thaiboxing, Αυτοάμυνας, Πυγμαχίας, CrossTraining- Ενδυνάμωσης, παιδικά, εφηβικά, ενηλίκων, αγωνιστικά καθώς και επαγγελματιών αθλητών.

Επιπλέον το πρόγραμμα ''Μικροί Μαχητές'' το οποίο αποτελεί τμήματα παιδικής αυτοάμυνας ηλικίας από 3 έως 6 ετών, καθώς και τμήματα Αυτοάμυνας ενηλίκων και παιδιών μέσα από το ''Ολοκληρωμένο Σύστημα εφαρμοσμένης αυτοάμυνας –Ο.Σ.Ε.Α.).

Οι Ιδρυτές του είναι δύο από τους καλύτερους αθλητές του Αθλητικού Συλλόγου Παγκράτιο Θεσσαλονίκης (ΣΠΑΘ), ο Χαράλαμπος Ζαντοβίδης και ο Αχιλλέας Λεοντίδης οι οποίοι συνεχίζουν την παράδοση του ΣΠΑΘ αναδεικνύοντας πρωταθλητές με τεχνική κατάρτιση, μαχητικό πνεύμα, εφαρμόζοντας έμπρακτα τις ευ αγωνίζεσθαι και γενικότερα. του αθλητισμού. 

Εγκαταστάσεις

 Ο σύλλογος στεγάζεται σε χώρο 350 τ.μ. σε πρώτο οροφό, πλήρως εξοπλισμένο με:

  • Αποδυτήρια ανδρών και γυναικών με ντουζιέρες
  • Πλήρη εξοπλισμός αθλητών
  • Ρινκ
  • Κλιματισμός
  • Πάρκινκ
  • Δωρεάν Wi-Fi
  • Αίθουσα αναμονής
  • Τηλεόραση για προβολή εκπαιδευτικού υλικού και αγώνων Kick Thai Boxing